Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Archive for January, 2012

Post

tammikuu tiivistettynä

Tammikuu on ollut vaikea kuukausi. Loma loppui liian nopeaan ja töihin paluu hirvitti. Vuoden alku on ollut harmaa, epävarma ja sateinen.

Olen stressannut turhaan, nukkunut liian monta yötä huonosti, ja yrittänyt kovasti ajatella positiivisesti ja pitkäkantoisesti tässä kuussa – vaihtelevalla menestyksellä. Mieltä on myllertäyt kunnon January Blues.

Tammikuussa on kuitenkin ollut parasta ystävien kanssa jaetut hetket, ylpeys toisten menestyksestä ja pärjämisestä ja se, etten ole väsähtäny 365-valokuvaprojektissa. Sen kulkua voi muuten seurata Flickr‘in tai tuon englanninkielisen valokuvablogini puolella.

Bloggaaminenkin inspiroi useammin viikolla, kun kuvamateriaalia syntyy päivittäin. Sisältöä ei nyt näissä alkuvuoden jutuissa kai paljon ole ollut, mutta määrä korvatkoon laadun. :)

Post

ruuhkaa

Arkeen paluu on joskus rauhallisen viikonlopun jälkeen vaikeaa. Lontoo voi tuntua hiljaiselta pikkukaupungilta, jos ei poistu kauas kotinurkilta. Suurkaupungin tahti ja ahdistavuus unohtuvat helposti, ja palautuvat vähän liiankin nopeasti maanantaiaamun ruuhkassa.

Hyvää alkavaa viikkoa! (Koiralle ei onneksi käynyt kuinkaan, hyvin väistetty!)

Post

voimia

Ihanaa sunnuntaita!

Viikonloppu menee täällä pattereita lataillessa, että uskallan huomenna taas uuteen viikkoon.

Post

väsy

Onneksi on perjantai (ja palkkapäivä)! Olo on kuin tällä kahvilassa torkkuneella vieruskaverilla.

Hyvää viikonloppua! :)

Post

kaupungin kasvot

Lontoolla on monta kasvoa, ja joskus ne ovat hieman botoxin tarpeessa. :)

Nämä 60-luvun arkkitehtuurikauheudet löytyvät Archwaylta, ja ovat jo kauan huutaneet julkisivuremonttia.

Post

talvi

Osaa se talvi olla harmaudessaankin kaunis, esimerkiksi Hampstead Heathillä.

Post

hopeista

Tammikuu tuntuu lohduttoman harmaalta. Lontoo ja sen sementtinen talvi syövät sielua.

 

Post

punaista

Yksi tunnetummista asioista Englannissa ovat punaiset puhelinkopit. En tiennyt ennen, että 1920-luvulle asti ne olivat kuitenkin valkoisia!

Tämä on ensimmäinen punainen puhelinkoppi ja se löytyy Royal Academy of Artin sisäpihalta. Ihana! :)

Post

paussi

Eikun nauttimaan rennosti arkivapaasta, sillä minulla on tänään vapaapäivä! Täytyy nauttia entistä enemmän, kun nuo lomapäivät ovat tämän vuoden puolella aika vähissä. Uusia vuosilomapäiviä minulle rapsahtaa mittariin aina Englantilaisen tilivuoden alussa, eli vasta huhtikuun alussa. Hyvää torstaita siis! :)

 

Post

kaasua

Ensimmäisiin muistoihini Englannista kuuluvat nämä hurjat kaasusäiliöt ja niiden varjossa bussia odotteleminen.

Suuren suurien varastojen luurankoja löytyy ympäri maata, kuuluisimmat Lontoossa lymyilevät Kings Crossin aseman takana.