Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Archive for February, 2012

Post

alkuja ja loppuja

Joudun kuun lopun kunniaksi hakemaan uutta työpaikkaa. Hakemuksen täyttely ja haastatteluun valmentautuminen tuntuu oudolta pitkän uran jälkeen.

Vaikka onhan tätä työelämää tässä vaikka kuinka paljon jäljellä, joten pidelkäää silläkin päässä peukkuja puolestani! :)

Post

Moro

Tästä marokkolaisesta ravintolasta Exmouth Marketilla alkakoon uusi viikko! :)

Post

kukkakoppi

Vanhojen puhelinkoppien ihanaa uusiokäyttöä! :)

Hyvää viikonloppua keväisestä(!) Lontoosta!

Post

valoa tunnelin päässä

Viikonloppua kohti!

Post

omena

Teemaillaan tällä viikolla vaikka tarinoita ja kuvia tubesta. :)

Post

mukavasti istuen

Tämä näky hymyilytti minua tubessa viime viikolla. :)

Hyvää alkavaa viikkoa!

Post

pääsky

Hei lauantai! Hei Lontoo!

Mitäs tänään tehtäisiin? :)

Post

kevät!

Ensimmäiset krookukset puskevat jo läpi!

Ihaninta Englannin ilmastossa on juuri tämä aikaisen kevään saapuminen. Toissaviikon lumi ja pakkaset ovat jo täysin unohtuneet! :) Ja hei, on perjantai!

Post

Bunhill Fields

101-projekti vei minut viime viikonloppuna Bunhill Fieldsin hautausmaalle Old Streetin lähellä. Paikka on toiminut jonkinmoisena hautausmaana jo tuhannen vuoden ajan, ja sen vanhat hautakivet ovat seisseet paikoillaan jo 1600-luvun alusta asti.

Hautausmaa oli kuin surrealistinen puisto kiveä ja puuta. Olen kulkenut sen ohi monesti tietämättä paikasta sen kummemmin. Ihan paras asia tässä projektissa on juuri näin hienojen paikkojen tiedostaminen. :)

Kuuluisimmat haudat kuuluvat kirjailijoille Paul Bunyan ja Daniel Defoe, sekä runoilija William Blakelle. Itse pidin kuitenkin muiden ihan tavallisten hautakivien tutkiskelusta aidattujen alueiden sisällä.

Suosittelen vierailua, varsinkin nyt keväällä, sillä Bunhill Fieldsiä hoitaa BAP ja se on tunnettu Lontoon historiallisten puistojen ja puutarhojen ylläpidosta.

Post

<3

Johan sen kaupan kassakin tietää: all you need is love! :)

Hyvää ystävänpäivää rakkaat!