Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Archive for April, 2012

Post

crown jewels

Vuosi Katen ja Willsin häistä on mennyt nopeaan, mutta vielä niistä jaksetaan touhottaa. Jopa graffiteissa. :)

Post

Bagels!

Brick Lane on vähän liian hipsteri alue nykyään meikäläiselle, mutta yhdestä lempipaikastani siellä en luovu!

Beigel Bake on ehkä huonoiten varjelemani Lontoon salaisuuteni. Asuessani aikoinaan itä-Lontoossa, kämppikseni esittelivät minut tähän leipomoon bileillan päätteeksi. Kaupungissa, jolloin siihen aikaan mestat menivät kiinni viimeistään puolenyön aikaan, 24h auki oleva leipomo oli, ja on vieläkin pieni ihme.

Leipomo vääntää edelleen Lontoon parhaita bageleita, ja niitä saa (täytteillä tai ilman) mielettömän halvalla, kun pussi vastaleivottuja bageleita (4kpl) lähtee mukaan £1 hintaan. :)

Post

säätiedote

Kevät on Lontoossa vähän jäissä (kirjaimellisesti) tällä viikolla.

Onneksi on sentään perjantai. :)

Post

pilviä

Kevät ja meri.

Post

Ovenpieliä

(Tallinnasta viime viikolta)

Post

Tiistai

Tämän viikon teemaväri olkoon sateensininen.

Post

sunshine

Ah, perjantai! Antaa kevätauringon lämmittää. :)

Post

nightlife

Ennen kuin asuin Lontoossa, minua pelotti ajatus kulkemisesta täällä keskustassa yksin.

Totuus on, että West Endissä on aina yhtä paljon väkeä oli kello sitten kaksi aamulla tai kaksi iltapäivällä, eikä minua pelota enää ollenkaan. :D

Post

Camden Passage

Angel on yksi lempikaupunginosani Lontoossa. Sen yksi parhaimmista nurkista on Camden Passage, jonka kävelykadun varrelle mahtuu monta vintage- ja antiikkiliikettä, kirpparikojua ja aarreaittaa. Kojuista löytyy aareita halvemmalla kuin liikkeistä, mutta tinkiä kannattaa aina, varsinkin vaatteista. :)

Camden Passagen kahvilat ja ravintolat ovat myös hyviä pysähdyspaikkoja, ja oma lempikahvilani on wieniläinen Kipferl, josta kahvin kera saa ihanaa (ja melkeinpä Lontoon parasta) sacher-torttua ja omenastrudelia. :)

Post

Welcome

Tervetuloa lauantai ja hyvää viikonloppua! :)