Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Archive for July, 2012

Post

St Paul’s

Joitain asioita Lontoossa tulee kuvattua vähän enemmän… kuten St Paulin katedraalia.

Jonain päivänä kiipeän vielä sen kupoliin, sen lupaan. ;)

Post

Amy

Camdenissä voi törmätä vielä tuttuihin, jos pitää silmät auki.

Post

lazy

Vähän on vielä toipilas olo, joten sunnuntai menee aika rennoissa merkeissä.

Olympialaiset eivät ole vaikuttaneet viikonlopun kulkuun muutenkaan; turisteja (aasialaisia varsinkin) tuntuu vain olevan enemmän kuin yleensä tähän aikaan vuodesta liikenteessä, ja neuvoja olen joutunut aika paljon antamaan busseista ja reiteistä minne milloinkin.

Huomenna testataan sitten miten pääsen töihin asti aamuruuhkassa…

Post

citius, altius, fortius

Tästä se alkaa!

Pitäkää peukkuja, että selvitään hengissä täällä tästä normaalista elämästä kaiken tämän Olympiahulinan keskellä! ;)

Post

väliaikaista

Lontoossa on alkanut vihdoinkin kesä. Aurinko helottaa, on +30c ja kaupunki kylpee saasteisen sakeassa helteessä. Nyt onkin paras aika saada kesäflunssa. :P

Post

milk, please

Jenny pyysi kuvaa tuotteesta, jota yleisimmin ostan ruokakaupasta. Maitoa tulee ostettua aika usein, ja nykyään ihan oikean vahvuisena.

Englannissa asumisen alkuaikoina pienetkin jutut menivät usein pieleen, kun kaikki on niin erilaista. Maidoissa menin varsinkin sekaisin, kun punainen maito täällä on rasvatonta, vihreä kevyttä ja sininen kulutusmaitoa. :)

Post

back to arki

Tästä se lomafiiliksen katoaminen alkaa. :)

Hyvää maanantaita!

Post

salaisuus

Kirsi, Laura ja Asta toivoivat kuvia puistoista. Vaikka  St Jameksen puisto on se oma lempparini Lontoossa, tykkään nykyään enemmän pienemmistä, vähemmän tunnetuista puistoista. :)

Löysin keväällä kotini läheltä ihanan secret gardenin eli salaisen pienen puiston, jonne moni ei eksy. Se on ihanan hiljainen ja muurattu melkein ympäri vanhalla punaisella Lontoon tiilellä.  Lontoossa asuessa alkaa arvostaa omaa tilaa ja hiljaisuutta aivan eri tavalla, ja olen viettänyt salaisessa puutarhassani muutaman aurinkoisen lukuhetken aivan yksin, mikä on suurkaupungissa todella harvinaista. :)

Post

Cod save the Queen

Nipan toiveena oli nähdä joku yllättävä yksityiskohta. Valitsin ylläolevan kuvan, sillä tykkään hirveästi sanaleikeistä, ja niitä löytyy englannin kielessä yllin kyllin. :)

Muita Lontoon fish ‘n chips paikkoja, jotka saa hymyilemään ovat mm. The Cod Father ja The Rock ‘n Sole Plaice.

Post

Arsenal

MrsAgatha pyysi kuvaa jostain Lontoon jalkapallostadionista. Vanha toimistoni sijaitsi Arsenal- jalkapallojoukkueen Emirates-stadionin nurkilla, joten kohteen valinta oli melkein itsestään selvä. Stadion on myös sieltä uudemmasta päästä, joten aika vaikuttava arkkitehtuurisesti, mies portaiden yläpäässä oli kiva bonus. :)