Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Archive for December, 2012

Post

vuoden vaihtumisesta

2013 tulee itselleni vähän puskasta. Koko viime vuosi on oikeasti kulunut päivitellen sitä mihin aika oikeasti kuluu, ja tunteeseen kuinka olen päässäni koko ajan pari kuukautta ajasta jäljessä.

Vuodesta 2012 hienoin asia joka jää käteen on 366 valokuvaa muistoksi kuva päivässä projektistani. Vaikka kuvaan oikeasti ahkerasti niin kännykällä kuin muillakin kameroilla, haaste on hieno todiste mitä vuoden aikana olen näkenyt ja kokenut. 101- asiaa Lontoosta projekti sen sijaan kitui loppupuolen vuodesta, ja saattaa saada vähän uutta tuulta alleen ensi vuoden puolella. :)

Vuoden viimeisenä päivänä haluan kuitenkin kiittää kaikkia blogin lukijoita seurasta, tuesta, kommenteista ja sähköposteista viime vuoden aikana! Blogin kalenterin ostajille erityiskiitos ja iso halaus!

Post

Välipäivät

20121227-163335.jpg
Joulu ja sen välipäivät ovat sujuneet elokuvia katsellen ja vältellen alennusmyyntejä. Parasta on ollut seura, hyvä ruoka ja keuhkoputkentulehduksesta vihdoinkin toipuminen.

Neljä päivää vuoden loppuun. Aika hurjaa.

Post

24. joulukuuta

The moon is right;
the spirit’s up.
We’re here tonight
and that’s enough.

Simply having a wonderful Christmas time!

Ihanaa ja rauhallista joulua!

Post

23. joulukuuta

Lontoossakin alkaa tuoksua joululta. <3

Post

22. joulukuuta

Ihana, talvinen Lontoo. Kyllä täällä kelpaa viettää joulua. <3

Post

21. joulukuuta

Tänään puristetaan viimeinen päivä töissä ja joulukiireet pois päiväjärjestyksestä, ja ruvetaan hiljentymään joulun viettoon tällä kertaa täällä Lontoossa. :)

Post

20. joulukuuta

Tämän vuoden huikeimmat jouluvalot löytyvät Goodge Streetiltä, ne ovat kuin tähtipölyä.

Post

19. joulukuuta

 

Voihan joululahjaostokset! Mistä saisin aikaa ja inspiraatiota moiseen tänä vuonna…

Post

18. joulukuuta

Lapsikuorojen lisäksi Lontoon katukuvaan kuuluu joulun aikaan myös perinteinen steel pan-musiikki. Älkää kysykö miksi. ;)

Post

17. joulukuuta

Tiernapoikien puutteessa englantilaiset lapsikuorot laulavat tähän aikaan vuodesta tuttuja ja turvallisia joululauluja, kuten tätä klassikkoa :D