Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Archive for January, 2013

Post

Bon Voyage

Pariisi, täältä tullaan! <3

Post

Keikkailusta

Yksi hyvä lämmittelypaikka talvisessa Lontoossa on erilaiset keikat ja konsertit.

Isoimmat keikat ovat tietenkin kalliimpia ja tarvitsevat yleensä etukäteen suunnittelua. Parempaa onkin valita pienempiä paikkoja spontaanisti, sillä mm. ilmaisia keikkoja löytyy Lontoossa pilvin pimein melkein joka päivä.

Tähän tarkoitukseen suosittelen London Gigs ja London Ears-sivujen seuraamista. Ne kattavat suuren osan Lontoon keikkavalikoimasta ja ovat selkeitä listoillaan mitkä keikoista ovat ilmaisia.

Klassisisen musiikin ystäville löytyy Lontoossa myös useita hienoja mahdollisuuksia kuulla maailmanluokan artisteja. Ilmaiskonserteille ovat vanhat kirkot parhaita paikkoja miljööltään ja akustiikaltaan, ja mm. Time Out-lehti ja sen kotisivut listaavat kattavasti klassisen musiikin tarjontaa viikottain.

Post

riviin järjesty

Nappulat riviin ja uusi viikko järjestykseen. :)

Tällä viikolla täytyykin olla tehokas, koska teen lyhyemmän viikon töissä. Syy on hyvä, sillä lähden torstaina viettämään pitkää viikonloppua Parisiissa. Pitkästä aikaa.

(kuva viime syksyltä, ihan vielä ei ole shortsikelit Lontoossa )

Post

Saturday!

Romantiikkaa riittää talvisessakin Lontoossa.

Ihanaa viikonloppua! <3

 

Post

taskuvarkaista

Viimeisen vuoden aikana minulta on yritetty varastaa iPhonea pariinkin kertaan. Taskuvarkailu suurkaupungeissa on yleistä, mutta olen maalaisjärjellä ja valppaudella pärjännyt viimeiset 13 vuotta Lontoossa ilman minkään arvotavaran katoamista vorojen näppeihin.

Lama on tuonut kuitenkin kaduille uudenlaiset, todella röyhkeät varkaat, jotka viimeksi yrittivät täysin julkisella paikalla, keskellä päivää viedä kännykän suoraan kädestäni. Olkaahan varovaisia!

Post

sunshine

Kesäinen Lontookin on aika ihana, ja sitä on myös tällä hetkellä ikävä kun lunta ja kylmää riittää. :)

Post

koti-ikävä

Todellisuus on surullinen, en tule käymään Suomessa ennen heinäkuuta tänä vuonna.

Kesäinen Helsinki on ihana, ja sitä on tällä hetkellä jo kovasti ikävä…

Post

Bang! sanoi maanantai

Viikonloput kulkevat ohi liian nopeasti!

Post

Tower Bridge

Turisitina omassa kaupungissa- sarja jatkuu. :)

Tower Bridge on talvella erityisen kaunis. Ja harmaina päivinä Lontoo on kauneimmillaan vasta pimeällä kaupungin valojen tuikkeessa.

Post

Lunta!

20130119-030800.jpg
Lontoo on peittynyt kauniiseen lumivaippaan.

20130119-031109.jpg
Eilen tuprutteli lunta koko päivän, ja viikonloppu meneekin nyt talvista suurkaupunkia ihastellessa ja liikennekaaokselle hymyillessä.