Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Archive for May, 2014

Post

onnea rakas 3-vuotias (ja arvonta)

Blogi täytti toukokuussa jo 3 vuotta! Kiitos teille ihanat seuraamisesta, kommenteista ja satunnaisista sähköposteista. :)

Synttäreiden viettoon kuuluu jo perinteisesti kuvatoiveiden esittäminen ja niiden toteuttaminen. Joka vuosi toiveet ovat olleet inspiroivia ja haastavia. Nyt on siis teidän tilaisuutenne pyytää minua kuvaamaan jotain mitä haluaisitte Lontoosta ja sen elämänmenosta nähdä.

Toiveiden esittäjien kesken arvotaan pieni Lontoo-aiheinen lahja, johon kuuluu Lontoo-aiheista kamaa, kuten kangaskassi, tarroja, pari vihkoa, kukkaro ja  bussiaiheinen kirjepaketti.

Säännöt ovat selkeät: yksi toive per lukija – jätä toiveesi kommenttilaatikkoon, ja muista lisätä sähköpostiosoitteesi (näkyy vain minulle).

Toiveita voi esittää sunnuntaihin 8.6. 2014 asti ja ilmoitan voittajan pian sen jälkeen.

Kiitos ja kumarrus, Lontoo kuittaa. :)

This blog turned all of 3 years old in May and it’s time to celebrate with a little draw. You also have a chance to request me to photograph something specific in London.

Every request is entered into a draw (one request per person) in which you can win the above goodiebag! Please enter your request of what you’d like me to take a photo of in the comments and don’t forget to enter your e-mail address as well (only visible to me).

You can make your request up until Sunday 8th June 2014 and I will try and make your photo happen in the following months. Winner will be announced week commencing 9th June – good luck and thank you for your comments, following and the occasional e-mail! :)

Post

antaudu

Dublin on enemmän kuin sen summa. Se on täynnä pubeja ja niiden siivittämiä kohtaamisia mielenkiintoisten ihmisten kanssa. Kirkkoja ja katedraaleja. Kirjallisuutta. Taidetta. Rentoa menoa. Musiikkia.

Missä muussa Euroopan kaupungissa vastaan voisi edes pyöräillä Simpsonien Barney? :)

Dublin is just great. It’s full of pubs, encounters, music, art and literature.

What other European city could you really expect to have Barney from Simpson fly by on his bike anyways? :)

Post

Rag & Bone

Dublinissa minua eniten viehättää sen rento vanhanaikaisuus. Se, ettei Dublin Castle ole oikeasti linna. Se, että pubeissa soitetaan livenä perinteistä musiikkia melkein joka ilta. Ja se, että kaduilla kulkee sähköautojen välissä vanha kunnon rag & bone-mies hevoskärryjen vetämänä.

I was enchanted by the modern old fashion contrast of Dublin. The fact that Dublin Castle really isn’t a castle. That pubs have on traditional live music almost every night. And that in the middle of traffic you can still spot a rag & bone man on his horse cart.

Post

Dublin Natural History Museum

Meillä oli sään kanssa hyvä tuuri, mutta sunnuntaina taivaat avautuivat sen verran, että etsimme viihdytystä sisätiloista.

Parhaaksi sadepäivän viihteeksi nousi Dublinin luonnontieteellinen museo, joka oli täynnä täytettyjä eläimiä kahdessa kerroksessa. Linnut ja merenelävät olivat vähän onnistuneimpia kuin nisäkkäät, mutta taksidermialle hihittely kiljuvien lapsiperheiden keskellä oli yksi matkan kohokohdista.

Museo on ilmainen ja auki joka päivä. Kulman takana oleva St Stephen’s Green ja sen ympärillä sijaitsevat kahvilat olivat myös sateisena päivänä vierailun arvoisia.

Post

Dublin, Dublin

 

Dublin on siitä mukava kaupunki, että sen voi nähdä ja kokea hyvin pitkän viikonlopun aikana.

Loma, varsinkin Lontoosta oli tarpeen, ja Dublin oli tarpeeksi lähellä, tarpeeksi tuttu ja silti tarpeeksi ihana.

Dublin is a great for a long weekend city break. You can see and experience it well in three four nights.

My break from work and London was much needed and Dublin was close enough, familiar enough and lovely enough.

Post

harakat

Brick Lane on katutaiteen lisäksi täynnä torikojuja, kivoja kauppoja ja kahviloita. Kirppistyylisistä kojuista voi löytää jos jonkinmoisia aarteita.

Brick Lane is not just about the street are. The stretch is full of market stalls, shops and places to eat. In the street markets you can still find true treasures.

Post

artikkelit kunniaan

Muukalaiset tupsahtivat kuvaan korjaamaan kielioppia. :D

These two made sure this photo had the correct grammar. :D

Post

eespäin

Ohikulkijat ovat joskus yhtä kiinnostavia kuin aihe, jota olin alunperin kuvaamassa. ;)

Sometimes the bypassers are as interesting as the things I was actually taking a photo of. :)

Post

oranssi

Vaikka graffiti tässä on vasta pohjustusvaiheessa, tykkäsin kovasti taiteilijan sulautumisesta teokseensa. :)

Brick Lanen lisäksi paras ammattimaisten graffitien bongaukseen on Waterloon aseman takana sijaitseva ‘asematunneli’ Leake Street.

Although this graffiti is only at the stages of preparation I loved how the artist blended in with his t-shirt. :)

This is from the wonderful Leake Street behind Waterloo Station.

Post

kilpailu on kovaa

Viime aikoina on tullut bongailtua aika paljon kivaa katutaidetta ja graffiteja. Postailen tällä viikolla lemppareitani.

Hyvää alkavaa viikkoa! :)

I’ve spotted so much great street art and graffiti these past couple weeks. I’ll post my favourites this week for you to enjoy, too.