Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Archive for July, 2014

Post

yksityiskohdista

Marjaanainen toivoi kuvia Lontoon yksityiskohdista. En yleensä kuvaa niitä läheltä, vaan aika isoissa skaalassa, osana ympäristöä, kuten yllä (kuva viime talvelta!).

Haaste oli siis mielenkiintoinen ja pakotti ajattelemaan näkemääni erilailla kuin yleensä. :) Katutaiteen ystävänä kiinnitin huomion ensin seiniin ja ovenpieliin…

Sitten maahan…

Ja lopulta outoihin juttuihin. :)

Marjaanainen asked me to take photos of details of London. Above are my observations from the walls, streets and the odd corners of London for her. :)

Post

maanalaisen luonne

Time Outissa oli viime viikolla tosi hauska juttu, joka on pakko jakaa kanssanne. Katie Brennan kirjoitti niin hyvin millaisia ihmisiä eri tube-linjat olisivat:

If tube lines were people

This above link will take you to a funny article by Katie Brennan on exactly what it says on the tin. I love how accurate it is! :)

Post

sea life

Maanantai ja monsuunikausi. Helteiden sivuvaikutus on olleet pikaiset ja usein yllättävät ukkoskuurot. ;)

It might as well be the monsoon season in London as the heatwave has brought with it sudden thunderstorms that can surprise anyone. ;)

Post

roof terraces

Lontoon helteet ovat jatkuneet toista viikkoa. Niistä selviää poikkeamalla ilmastoituihin gallerioihin tai ruokakauppojen pakastealtaille. Kolmas hyvä paikka lekotella näissä olosuhteissa on pubien ja baarien kattoterassit. ;)

We’ve had couple weeks of extremely hot weather in London and I’ve been surviving the heat by popping into galleries and supermarkets to enjoy their air conditioning and freezer aisles. Another great place to enjoy weather like this in London are the numerous roof terraces hidden away by bars and pubs. ;)

Post

summer romance

Joillain Lontoon arikinen kauneus jää välillä huomaamatta. ;)

Don’t let the beauty of London pass you by people! :)

Post

popot

Piia toivoi kuvia lontoolaisten kengistä. :) Kuvat ovat viime viikon kotimatkaltani Camdenin ja Waterloon välillä.

Kuten näkyy, lontoolaiset panostavat työmatkoillaan mukavuuteen. Kesällä naisilla näkee enemmän sandaaleja kuin korkkareita, mutta balleriinat ja lenkkarit ovat yleisempiä kenkävalintoja. Miehillä löytyy puvunkenkien lisäksi tennareita ja sandaaleja aika 50/60.

output_rRwXMT

Piia suggested I took photos of the shoes Londoners wear. I took these pictures on my commute home from Camden to Waterloo. Both men and women prefer trainers or sandals, it’s all about comfort so flats is the way to go. Anything flat to stomp around the tube, buses and streets of London. :)

Post

mars mars maanantai

Here we go again!

Hyvää alkavaa viikkoa! 

Happy Monday!

Post

London blog love

Ennen olin tosi nirso muille Lontoo-aiheisille blogeille. Halusin, että Lontoo on vain yksin minun. :) Nykyään tykkään lukea muidenkin näkemyksistä ja kokemuksista Lontoossa todella paljon.

Lontoon lempparibloggaajiani ovat seuraavat niin suomalaiset kuin muunkin maalaiset:

BritannikaSuomalainen Annika kirjottaa kivasti Lontoosta, elämästään ja matkustelustaan hyvin kuvin höystettynä.

Curious London – Ennemminkin suositteluja kuin tarinoita sisältävä blogi, jossa lontoolainen Emily esittelee mielenkiintoista ja aitoa Lontoota. Tämän blogin kautta olen löytänyt aivan uutta Lontoota itsekin ja hassuja paikkoja ja tapahtumia.

Linn WibergSupersuosittu ruotsalainen Linn on blogikuuluisuus kotimaassaan. En muista miten blogiin eksyin, mutta sen ihanan nuorekas ja ironisen hipster-meininki vei mukanaan.  Tätä blogia seurailen kai kaukaista omaa parikymppisen Lontoota nostalgisena ikävöiden. :D

London Plus Love – Anna jakaa mietteitä elämästään ja töistään blogissaan. Ajatukset ja kokemukset liippaavat niin läheltä omiani varsinkin Lontooseen muuton ajoilta, että ihan senkin takia seuraan mielelläni tätä blogia.

London Eater – Harmittavan harvoin päivittyvä Lontoon ravintola- ja ruokavalikoimaan keskittyvä blogi.  Kang syö, arvostelee ja suosittelee Lontoon valtavaa ja vaihtelevaa ravintolamäärää hyvin ja postauksia kannattaa odotella. :)

Subway to Venus  – Paulan blogi on enemmän kuin Lontoota, siihen kuuluu koko maailma. Blogin nuori naisenergia ja reissukuvat ovat mukaansatempaavaa ja Paulan musiikkisuositukset ovat olleet tosi hyviä matkan varrella. 

Tamarind & Thyme – Toinen ravintola- ja ruokablogi joka keskittyy huokeampiin vaihtoehtoihin Lontoossa. Mukana on kokkauskursseja ja luksus-Lontootakin, ja paljon kuolausta aiheuttavia ruokakuvia.

What Katie Does – Yksi kuuluisimmista Lontoo-bloggaajista, jonka koti, matkat ja kuvat ovat yhtä inspiroivia kuin kateuttaherättäviä – suosittelen ihan kympillä sillä tämä lifestyle-blogi on hyvin kirjoitettu ja Katien valokuvat tuovat tekstit hienosti esiin.

Mitä muita Lontoo-blogeja seurailette ja suosittelette? 

Above is a list of my favourite London blogs I read and follow. Some are Finnish, most written in English. I recommend them all!

Post

boxed up

Taas yksi viikko alkaa olla paketissa, on siis aika suunnata viikonloppua kohti!

Lontooossa jyllää melkoinen helle, siitä nauttiessa. <3

Another week wrapped up nicely. Here’s to the weekend and the current heatwave! <3

Post

bones of colour

Miina toivoi kuvaa jostain supervärikkäästä. Tämän anatoomisen väriläiskän tallensin itä-Lontoossa, jonka seinillä vaihtuu värikäs katutaide usein.

Miina requested a photo of something colourful. I love this anatomy-themed graffiti found on an East London building site.