Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Archive for February, 2015

Post

The Tower That Allows Us to Pluck Stars From the Sky

Viime viikolla kiinalaista uutta vuotta juhlistettiin monella eri tavalla. Hauskin tapa taisi olla nämä kiinalaisten turistien ehdottamat uudet nimet Lontoon eri rakennuksille ja paikoille.

London celebrated the Chinese New Year in many different ways last week. One of my favourite articles was this one where Chinese tourists suggest new names for London landmarks.

Post

#tbt – aarreaitta

Hamley’s on edelleen yhtä veikeä ‘turistikohde’ Lontoossa, kuten heinäkuussa 2009. Poikkesin siellä ennen joulua hakemassa ystäväni lapsille muutaman joululahjan, ja jouluinen tunnelma lelukaupassa oli joulukiireistä huolimatta ihana. Tiedän jopa pariskunnan jonka ensitreffit olivat kaupassa. Ilmeinen neronleimaus mieheltä, sillä pari on nyt onnellisesti naimisissa. :)

3681997217_9a546e2a21.jpg

Lontoon suurin lelukauppa Hamley’s on kiva turistikohde. Siellä vieraillessa väentungos ei haittaa, eikä sieltä tarvitse edes ostaa mitään, vaikka kaikkea löytyy niin pienille kuin isoillekin ihmisille. Jos hymy ei ole herkässä vain sen ohi kävellessä, on jossain ihan oikeasti vikaa. ;)

One of the most fun and unique touristy things to do is to visit Hamley’s, the biggest toy store in town. It’s always buzzing, always fun and you can’t leave without a smile on your face even if you haven’t spent any money. :)

Post

Fresh and lighter than air

Tuulista tiistaita! ;)

What a turbulent Tuesday! ;)

Post

24/7

Uuteen arkeen ja työhön totuttelu on vienyt aikaa blogista, mutta palaillaanpa hiljalleen rutiineihin.

Getting used to my new job and commute has taken time away from the usual routines, but I’m now back with blogging definitely.

Post

#tbt – toripäivä

Toukokuun 2009 vinkit pitävän edelleen paikkansa, eivätkä omat suosikkini ole vuosien varrella muuttuneet, vaikka alueet ovatkin. Spitalfields on sunnuntain menopaikoista se ihan suosikkini. :)

3516518308_45701e111b.jpg

Sunnuntai on Lontoon katutorien vilkkain ja suosituin päivä. Kesäisin omiin suosikkeihini kuuluu Spitalfields, mutta Lontoon klassisia toreja ovat tietenkin Camden Market ja Portobello Road. Millä torilla tai markkinoilla vierailee kannattaa päättää etukäteen, sillä aikaa riittää hyvin usein vain yhden näkemiseen ja nauttimiseen, ihmispaljouden ja torien sijaintien takia. Kukapa nyt monella torilla haluaisikaan rampata, sillä pääasiahan on leppoisan sunnuntain viettäminen ja samalla torin vilinästä, hyvästä ruuasta ja tavaranpaljoudesta nauttiminen. :)

Sundays are the busiest street market days in London. Choosing which one to visit beforehand is a good idea as each London market has a slightly different speciality and they are quite far apart from each other. My personal number one Sunday market hasn’t changed in 15 years, it’s still Spitalsfields near Liverpool Street and Brick Lane.

Post

uusi arki

Tästä se lähtee, uusi arki, uusi työ ja uusi toimisto. King’s Cross here I come! :)

Here we go – new job and new office. Take off! :)  

Post

rakkauden kaksi puolta

Kuvasin nämä kaksi pariskuntaa viime vuonna 14. helmikuuta muutaman minuutin väliajalla Waterloon asemalla. Tilanteet ovat vähänniin kuin ‘ennen’ ja ‘jälkeen’… :D

I took these two photos only a few minutes apart and the couples couldn’t have been behaving more differently on a Valentine’s Day 2014. It’s a bit like ‘before’ and ‘after’ don’t you think? :D

Post

love love love

Ihanaa ystävänpäivää ihanaiset! <3

Happy Valentine’s Day my lovelies! <3

Post

#tbt – Blue Plaques

Helmikuussa 2009 vinkkasin English Heritagen muistolaatoista, joita on edelleen ilo bongailla Lontoossa. Lempparini tällä hetkellä taitaa olla Mornington Crescentin aseman Willie Rushton-laatta, joka juhlistaa legendaarista Mornington Crescent-pelin keksijää.

Lontoossa kannattaa pitää silmät auki ja bongailla näitä sinisiä seinälaattoja, jotka kertovat Lontoon historiasta paljastamalla kuka on asunut kyseisessä talossa tai mikä historiallinen tapahtuma tai rakennus sen paikalla ennen on ollut.  Laattoja on Jimi Hendrixistä kuninkaallisiin, ja mitä hassuimmissa paikoissa.

I love the blue plaques of London that commemorate the historically significant people or events around town. You can find the map of all of them here. My favourite at the moment is the Willie Rushton on commemorating the inventor of the Mornington Crescent Game. :)

Post

sudet

Tällaiset jokapäiväiset hetket/sattumat ovat minulle elämän suola.

I love these kinds of every day moments/coincidences so much.