Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Archive for May, 2015

Post

Houses of Parliament

Kävimme Suomi-vieraiden kanssa vaalien kynnyksellä kylässä Houses of Parliamentissa. Parlamenttitalo on kiehtonut minua aina, ja sen sisällä vierailu oli aika mahtava kokemus.

Paikan historiaa ja arkkitehtuuria ei voi edes sanoin kuvailla, ja hienommista saleista ja yksityiskohdista ei saanut edes ottaa kuvia.

Kuvat joita sai ottaa ovat parlamenttitalon kahdesta ensimmäisestä salista: Central Lobby’sta ja St Stephen’s Hall‘ista.

Paria tuntia audio-kierroksella vierähti hetkessä. Valitsimme sen oppaan sijaan, että saisimme kulkea paikan läpi ihan omaa tahtiamme.

Suosittelen vierailua, sillä vaikka en edes ole mikään historian tai politiikan harrastelija, Houses of Parliament oli upea kokemus. Lisätietoja ja lippuja täällä!

Just before the general election I had a chance to visit the Houses of Parliament. Even though I am no history buff nor interested in politics or architecture that much the experience was amazing. You can do an audio or a guided tour and we opted out for the (cheaper) audio option so we could go at our own pace. You’re only allowed to take photos in the first great halls, from where the above photos are from.

I absolutely recommend a visit, it is quite something to be standing not only in the middle of the House of Lords, but also in the opulent wood panelled room where the Queen gets crowned and robed before addressing the parliament or where Winston Churchill’s coffin laid in state before his funeral.

Tickets and more information available here!

Post

Congratulations!

Kiitos onnitteluista ja hienoista kuvatoiveista! <3

Onnetar suosi tällä kertaa Katria, joka toivoi kuvaa kotoisesta Lontoosta, jonka takia en haluaisi kaupunkia jättää. :) Onnittelut Katri!

Happy Friday! <3

Post

muistutus – arvonta päättyy huomenna

Blogin synttäriarvontaan voi osallistua vielä huomiseen asti toivomalla Lontoo-aiheisia kuvia! Voittaja julistetaan lopuviikosta. :)

Is there something you’d like me to take a photo of in London – let me know! :)

Post

Bank Holi-yay!

Helatorstaipyhiä vietetään Englannissa vasta tänään. Tuhlaan ekstravapaata tekniikan parissa; London Happens löytyy nyt myös Blogipolku-sivustolta. :)

The extra day off today is such a luxury, especially as June looks like a busy busy month ahead. Hope you’re having a happy Monday, too! :)

Post

Aihetta juhlaan (arvonta)

Huh huh, blogin mittariin napsahti alkukuusta jo neljä vuotta Lontoon kuvia ja tunnelmia!

Kiitos teille kaikille seuraamisesta, kommenteista ja ennen kaikkea kannustuksesta. :)

Blogisynttäreihin kuuluu tietenkin kuvatoiveiden esittäminen ja niiden toteuttaminen. Joka vuosi saan todella mielenkiintoisia ja haastavia toiveita, ja nyt on taas teidän aikanne pyytää minua kuvaamaan jotain, mitä haluaisitte Lontoosta ja sen elämänmenosta nähdä. :)

Toiveiden esittäjien kesken arvotaan pieni Lontoo-aiheinen lahja, johon kuuluu Lontoo-aiheista kamaa, kuten kuvassa näkyvät tarrat, kortit, kynät, avaimenperä ja fish & chips-sukat. Mukana on myös signeerattu valokuva muutaman vuoden takaisesta Love London teemastani.

Säännöt ovat helpot: yksi toive per lukija – jätä toiveesi kommenttilaatikkoon, ja muista lisätä sähköpostiosoitteesi (näkyy vain minulle).

Toiveita voi esittää torstaihin 28.5.2015 asti, ja julistan voittajan pian sen jälkeen.

Post

tauon paikka

Tapahtui odottamaton hengähdystauko blogista.

Paikalla ollaan taas, ja ensi viikolla juhlistellaan blogisynttäreitä perinteiseen tapaan. :)

Ihanaa sunnuntaita!

A little break from the blog accidentally happened, but we’re back in business now.

Next week it is time to celebrate the blog birthday, until then happy Sunday! :)

Post

government inspector

Vaikka mainos ei siltä näytä, Highbury Cornerin Hen & Chickens teatteripubi ihan kiva paikka paikalliselle teatterille ja komedialle.

Although this ad on the wall is a bit iffy the Hen & Chickens pub is quite a nice venue for local theatre and comedy. 

Post

…and counting

Ja arkinaama päälle, sillä on aika palata toimistolle…

Time to put my work face one as it’s back to the office today…

Post

puss puss

Näin hempeissä tunnelmissa starttaa viimeinen lomapäivä. :) Hyvää tiistaita sinnekin päin!

What a sweet way to start my last day on holiday. Happy Tuesday wherever you are! :)

Post

pala kulttuuria

On tällä viikolla harrastettu muutakin sivistävää, sillä olemme tarkastaneet uuden Tate Britainin – tai no, remppahan siellä valmistui jo viime vuonna. Ja hilasin vierailijat Sky Gardeniin, koska se vaan on niin kiva paikka. :)

We’ve spent some time outside the pubs too this week as we’ve checked out the ‘new’ Tate Britain and visited the Sky Garden well, because it’s just so great. :)