Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Archive for February, 2016

Post

hand luggage only

Heippa Lontoo ja helmikuu! Karkasin karkausvuoden kunniaksi Suomeen (en sentään kosimaan ketään :D). Nähdään maaliskuussa!

Bye London. Bye February. I’ve leaped over to Finland to welcome March to my year, so see you on the other side! :)

Post

not only in my dreams do the buildings whisper ‘I love you’

Jos voittaisin lotossa ostaisin tällaisen rakennuksen Farringdonista ja remppaisin sen kodiksi. En tiedä miksi alue ja se arkkitehtuuri on minulle niin rakkaita, mutta jos minulla joskus olisi varaa ostaa talo Lontoon keskustasta olisi se ehdottomasti Farringdon/Smithfields-sektorilta. :)

If I’d ever won the lottery I’d definitely stay in London and buy a building like this around Farringdon to convert to my home. I don’t know why I love the area so much but I would love to live around Farringdon/Smithfields if that would ever be possible. :)

Post

oasis

Väriä arjen harmauteen löytyy joskus yllättävistä paikoista. ;)

Finding little bits of brightness in the middle of grey and gloomy days. ;)

Post

Saturday

Hyvää viikonloppua! :)

Have a lovely weekend! :)

 

Post

valoa

2016 on alkanut kiireisissä merkeissä. Pyöritän maanantaista perjantaihin isoa tiimiä, ja viikonloput menevät lähinnä arjesta toipumiseen. Talven ja pimeyden otteen heltiäminen ja ystävät onneksi auttavat tällä hetkellä kaiken tämän keskellä.

Post

Lontoon sietämätön keveys

Kevät muistuttaa toiveikkaasta olemassaolostaan jo näin helmikuussa. Kuukauden päästä kirsikka- ja luumupuita ovat jo kukassa.

– 

Spring is coming! Give it a month and we’ll have cherry blossom. 

Post

6th Feb 2015

Southwark. Vuosi sitten helmikuun alussa (2015). Tämä seinä on vieläkin olemassa, ja yhtä ihana tausta tilannekuville ja potreteille. :)

Southwark a year ago in February. This wall is still there proving a lovely backdrop. :)

Post

hei helmikuu

Näkemiin tammikuu, on jo vuoden toisen kuukauden aika!

Goodbye January, it’s time to move on to the next month of the year!