Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Archive for May, 2016

Post

with love from Tate Modern

Yksi lempimaisemiani Lontoossa on tämä. Oikeastaan mikä vaan maisema, jonka siluettiin sisältyy St Paul’s on minulle rakas. :)

One of my favourite views is this. Actually any view that includes the St Paul’s cathedral will please my eye no end. :)

Post

weekend love

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua! ♥

Happy, sunny weekend! ♥

Post

Old Paradise Yard

Erilaisia Lontoo-kohteita ja kokemuksia etsiville voin suositella Old Paradise Yardilla vierailua. Se sijaitsee n. 15 minuutin kävelymatkan päässä Waterloon tai Lambeth Northin asemalta.

Paikka on tunnelmallinen, melkein piiloitteleva puistonkulma, jossa on taiteijoiden ja muusikoiden konttiateljeeita, ja jonka kahvilasta saa todella hyvää kahvia, jota voi nauttia mukavan rennolla ulkopihalla.

Kannattaa muuten katsoa paikan kotisivuilta mitä tapahtumia, workshoppeja ja näyttelyitä I’klectik-kahvilan tiloissa on luvassa ennen vierailua. Viimeksi satuin paikalle, kun siellä vietettiin jonkinsorttisia syntsamessuja ja äänimaailma oli sen mukainen. Onneksi muutaman minuutin päässä sijaitsee myös pieni, ihana puutarhamuseo (The Garden Museum). :)

If you’re looking to visit and experience different, unusual corners of London that are more local I can recommend a visit to the Old Paradise Yard. It’s about 15 minute walk from either Waterloo or Lambeth North station.

The place is achingly artsy yet relaxed, with a cafe that sells pretty decent coffee you can enjoy in the inner courtyard. The I’klectik cafe doubles up as a gallery and event space as well so it’s worth checking out what’s on before you visit on their website.

Around the corner on the other side of the Archbishop’s Park is also the adorable Garden Museum which is worth a visit if you venture to this part of London.

Post

strike a pose

Odottomattomia hetkiä Lontoossa – osa 524:

Lambethin poikakullat ja hevonen keskellä kaupunkia.

Unexpected moments in London – part 524:

Lambeth boys and a horse in the middle of the city. 

Post

Monday views

Huomenta ja hyvää maanantaita! Toivottavasti viikko alkaa paremmin kuin näillä kahdella. ;)

Good morning and happy Monday! I hope your week starts better for you than for these two. ;)

Post

Aurinkoinen Amsterdam


Terveiset ihanan rennosta Amsterdamista! Viikonloppu on sujunut vähän liian nopeasti, mutta onneksi loma ei ole ihan vielä ohi.

Greetings from Amsterdam! The weekend break has been beautifully relaxing and I’m glad it’s not quite yet over. 

Post

not missing the ghost of you

Hei hei Lontoo ja sinun ailahteleva kevääsi, minua kutsuu Amsterdam.

Ihanaa viikonloppua! :)

Bye bye London and your moody spring, I am off to visit your friend Amsterdam.

Happy weekend! :)

Post

arvaa mitä

Normiliikenne kotimatkallani näyttää tältä. Ruuhka ei haittaa kunhan pääsee istumaan bussin yläkertaan (ja eteen!), ja kun on vielä valoisaa/aurinko paistaa kun pääsen perille.

This is the view of my usual commute home. It’s not bad at all, especially when I get a set up and front on the bus and for the fact it’s still light when I leave work. 

Post

viikonloppuvapaat

Viikonlopputerveiset aurinkoisesta Lontoosta. Parhaat istumapaikat löytyvät tällä hetkellä mistä vaan ulkona. :)

Happy weekend everyone! Best seats anywhere are to be found outdoors at the moment. :)

Post

darling buds of May

Oi ihana toukokuu! Onko mitään parempaa kuin auringonpaiste ja kevään ensivihreä? :)

Hello May! Loving your warm sunshine and fresh green to no end! :)